Donnerstag, 31. Dezember 2015

Preliv za kosu protiv zutila

Preliv za kosu protiv žutila je samo jedan metod za uklanjanje neželjenih tonova na plavoj kosi. Danas postoje i drugi, jednostavniji načini. Nakon što blanš pomogne oko tona boje, preliv će popraviti neželjene oštre tonove ili žutu podlogu i pružiti vam savršenu platinastu boju koju ste tražili.


Kako se pravi preliv za kosu i pramenove lepotica rs. Unsubscribe from lepotica rs?

Preliv je moguće napraviti za svaku boju kose, ne samo za plavu. Intenzivno crvenim nijansama. Recimo, kod prirodnih plavuša koje bi želele da „neutrališu“ žućkaste tonove u svojoj kosi, ili kod pepeljastih brineta koje žele da dodaju toplije (bakrane, karamel, crvene) tonove svojoj kosi. Ovaj preliv za kosu aplikuje se na mokru kosu koja je isfrotirana peškirom.


Lepo se utrlja rukama, pošto ima i šampona u sebi i onda se drži neko vreme na kosi. Kao što rekosmo, plavuše ne smeju da preteruju, tamnijim nijansama dozvoljeno malo duže držanje na kosi. Kod svake od ovih boja preliv za kosu sigurno može pomoći.

On obnavlja boju i produžava periode između farbanja i to kod bilo koje boje. Kod plavuša koje hoće sprečiti žute i zelenkaste podtonove koji se brzo javljaju, najbolje je koristiti pepeljasto plavi preliv za kosu protiv žutila. Možete upotrebiti i žutu nijansu koja vam se. Ako vam je boja žuta, a ipak dovoljno posvetljena potrebno je taj neželjeni ton neutralisati prelivom.


Prelivom se, takođe, može osvežiti isprana boja. Za preliv za kosu posle blanša koristim već godinama kombinaciju Londa nijanse i šestoprocentnog hidrogena. Sa ovom farbom postigla sam baš onaj efekat koji sam želela, kosa mi nije platinasta već izgleda mnogo prirodnije.


Nagužvam je malo uz pomoć laka i trunčice seruma i spremna sam za izlazak. Kosa mi izgleda prirodno, a najvažnije mi je što je zdrava i bez oštećenja. Nova boja za kosu se čvrsto vezuje i neće se isprati.


Nakon izvesnog vremena kosa raste i prirodna boja se vraća. Redovno bojenje održava negovanu i trajnu lepotu. Najbolji način za izbegavanje suve i krte kose oštećene blanširanjem je isto preliv za kosu posle pramenova. Boju za preliv birate po najsvetlijem pramenu, koji je najčešće plave boje.


Za takve pramenove su najbolje popeljaste ili plave nijanse.

Naravno, ovakva vrsta preliva se koristi za dobijanje svetlije kose. Kućni preliv za kosu uz pomoć kupovne farbe za kosu i troprocentnog hidrogena. Najsigurniji i najdugotrajniji preliv za kosu koji možete napraviti sami kod kuće je ovaj preliv od klasične farbe i slabijeg hidrogena.


Uz pomoć ovog preliva ćete imati pristojan efekat. Kod brineta i tamnijih tonova, prirodnih crnokosa i zift crnokosa, preliv može da služi za obnavljanje boje na dužini, ali ako ne menjate nijansu više od jednog tona i nemate sede, možete slobodno i izrastak i dužinu samo prelivati, potrebe za jačim farbanjem nema, farba hvata i traje isto kao kod redovnog farbanja. Prirodni ljubičasti šampon za kosu koji pritom i božanstveno miriše, može li bolje? Tigi Bed Head Dumb Blonde - 1kn (Diviana Cosmetics) Još jedan fantastično mirisan šampon. Naime, ljubičasti šamponi najčešće nemaju ugodan miris, pa su oni mirišljavi pravo otkriće.


Kompletna ponuda svih vrsta preparata za negu kose, stilizovanje kose, farbanje, kao I pribora za oblikovanje. Za farbanje kose više vam nisu potrebni hemijski proizvodi bez amonijaka koji, kako proizvođači tvrde, ne uništavaju kosu. Međutim, sve što je veštačko utiče nepovoljno na vašu kosu. Kako ne biste rizikovali da vaša kosa postane suva i bez života i kako bi zadržala sjaj, stiže novi trik – farbanje kose prirodnim sastojcima.


Pomagajte zabrljala sam. Do juce sam bila plavusa u pokusaju uvek vise zuta nego plava ali nije bilo lose. Kosa do sredine ledja frizerka je pre par meseci istanjila napravila stepene i definitivno mi upropastila kosu.


Sva je postala bezivotna i iskidana. Juce odem kod drugog frizera osisam do ramena i ofarbam se u bakarno koju je pomesao sa.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts