Donnerstag, 31. Oktober 2019

Sanjati mrtvu osobu da je živa islam

Ko sanja umrlu osobu da je bogatija nego za života na ovom svijetu - to je znak dobra stanja te osobe na Ahiretu, a ako je sanja kao siromaha, ta osoba je siromašna dobrim djelima. Ako sanja živog da je umro, zadesit će ga neka poteškoća. Ako su tužni i okreću glavu od snivača, loše mu je stanje kod Plemenitog Allaha. Razgovor sa umrlom osobom – dug život. Isto tako, ovakvi snovi su naš ventil da pokažemo koliko nam neko nedostaje i kako pokušavamo da oživimo stara iskustva i zajedničke doživljaje koje smo proživili s tim ljudima.


Ko sanja da je umrla osoba u džamiji – nema kazne na Onom svijetu. U pokušajima da uspostavite. Neki kažu: Ko je otišao u groblje da iskopava grobove i nađe neke žive ili mrtve -to je znak da će se desiti grozna smrt u toj pokrajini ili gradu, a Allah dž. Sanjati da vam je majka umrla. Ukoliko sanjate da vam je majka umrla, a zapravo je živa u stvarnosti, onda taj san znači da vi niste dovoljno bliski sa svojom majkom u realnom životu i da vam nedostaje njena pažnja.


Prema drugim tumačenjima, san u kojem vidite smrt majke ima pozitivnu simboliku i znači samo da ste majci produžili život. Mrtvac da je oživio – sanjati mrtve koji su iznenada oživjeli znači nezgodu, razočarenje u ljubavi ili poslu ili pak izgubljenu sudsku parnicu. Mrtvac da je živ – sanjati mrtvu, odnosno već umrlu osobu da je zapravo živa najavljuje tugu, ali ta tuga neće biti dugog vijeka, već će biti kratkotrajna. Moguće su i svađe, ali i pozitivan događaj kao što je nasljedstvo ili financijski dobitak. U sanjaricama je sanjanje mrtve osobe uglavnom najava dobrih događaja.


Sanjati mrtvu osobu da je živa islam

Posećivaće vas da bi vam dali do znanja da su prisutni – bilo to preko mirisa ili treptaja svetlosti ili određenom pesmom na radiju. Pokušavaju da vam stave do znanja da će uvek biti tu da vas podrže u svemu. Ukoliko je žena sanjala da je rodila dečaka, to najverovatnije znači da će na javi roditi devojčicu, ili obrnuto. Ukoliko ste sanjali kako negde žurite, islamski sanovnik to tumači kao neko kajanje. Ovaj san ima pozitivnu simboliku, a veoma je moguće da će se u vašem životu desiti veoma važne promene i da će sve krenuti na bolje.


Naime, vi smatrate da ne dobijate dovoljno pažnje i ljubavi od vaše majke. Moguće je da niste provodili dovoljno vremena sa tom osobom dok je bila živa ili da ste je lagali. Sada biste verovatno mnoge stvari uradili drugačije, ali to više nije moguće. Alah će ga zbog toga nagraditi i biće uz njega.


To može biti vaš brak ili brak osobe koja vam je bliska. Ukoliko se desi da musliman sanja kako je ponovo primio islam, onda je to znak da će ga Alah sačuvati svake nesreće. San o budućoj svekrvi može da označava i stagnaciju u vašoj finansijskoj situaciji, koja nije ni dobra ni loša. Ipak možda nije loša ideja da malo prištedite.


Snovi o mrtvim ljudima mogu biti jako. Predstoji im dug život. Značenje sna može biti jednostavnije. Ako se umrla osoba sanja gola, to je znak da.


Dakle, pred vama je jako lep i siguran period. Ovakav san, možete sanjati i pod uticajem potisnute i podsvesne želje da ponovo vidite ili zagrlite pokojnu babu. Vaš odnos sa tom osobom uskoro će se popeti na viši nivo. Moguće je da sami stvarate probleme u vezi jer niste potpuno iskreni ili nemate dovoljno razumevanja za partnera. Vaša nepoverljivost može doprineti stvaranju sve većeg jaza između vas i partnera.


Ne mora biti obavezeno sa osobom.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts