Donnerstag, 15. Februar 2018

Sanjati da ti neko sece kosu

Kada osoba sanja da šiša drugu osobu ili seče njenu kosu , to može da reflektuje njenu potrebu za preteranom kontrolom u realnom životu. To može da simbolizuje svesnu ili nesvesnu nameru osobe da upravlja tuđim ponašanjem i delovanjem. Možda osoba želi da se neko drugi prilagodi njenom životnom stilu i navikama. Kada neko sanja da ima kovrdžavu kosu , to znači da mu sleduju pohvala i poštovanje od strane nadređenog.


Sanjati da češljate kosu. Pletenice – Uplitanje kose u snovima može imati specifična značenja. Sa druge strane, ako ste sanjali neku nepoznatu osobu sa dugom kosom, onda taj san nagoveštava da će neko u vašem okruženju imati probleme i brige, ali iz sna se ne može zaključiti tačno o kome se radi. To se odnosi i na simpatije,drugarstvo i bratsku ljubav. Ako ste sanjali kako vi.


Dakle, ukoliko sanjate da imate dugu kosu vrlo je verovatno da vam nastupajući životni period neće doneti mnogo toga lepog i prijatnog. Uobičajeno tumačenje glasi da ovaj san najavljuje velike brige i probleme. Verovatno se radi o ljudima koje ste skoro upoznali i koji neće biti u potpunosti iskreni prema vama. To što vi imate naviku da svakome kažete šta mislite, nikako ne znači da će vam drugi uzvratiti istom merom. Prihvatanje ove činjeniće će vam, umnogome, olakšati život.


Da sanjate da nekoga hvatate za kosu to sugeriše da pokušavate da se povežete sa nekom osobom na duhovnom ili intelektualnom nivou. Mislićete da za vas ne postoji rešenje, ali trebalo bi da budete pozitivniji i da shvatite da neka vrsta izlaza u životu gotovo uvek. U određenim godinama to i nije tako čudno ali sve više je mladih koji gube kosu i takvo iskustvo za njih je jako traumatično. Isto tako, sanjati da gubite kosu nije nimalo prijatno.


Taj put kod Vas je dug, promišljen, pun dilema, razmirica sa sobom, detaljnog analiziranja činjenica, a sve u skladu potrebe da donosete ispravnu odluku. Odluke donosite pažljivo, racionalno i ne žurite sa njihovom realizacijom. Lijepa kosa - bogatstvo. Zapuštena i neuredna kosa - patnja i bol.


Sijeda kosa - biti će vam ukazane počasti i priznanja i poboljšat će vam se materijalno stanje. Crna kosa - sreća i ljubav. Obojena kosa - bili ste neiskreni prema prijateljima. Postoje osobe u vašem životu koje donose odluke umesto vas i koje pokušavaju da upravljaju vama.


Ukoliko sanjate zekletvu, islamski. Možda označava osećaj kao da vas neko cenzuriše. Ovaj san takođe može ukazivati na gubitak snage. To takođe može ukazivati na promene u vezi sa vašim. Ovakav san može biti znak da su vaši odnosi sa okolinom neuravnoteženi.


Svoju kosu češljati: poslije malih nezgoda, slobodnije ćeš da dišeš,veselje, a nekome: bolest. Kategorije snova: Dijelovi tijela. Videti fatamorganu u snu oslikava harmoniju u. Poruka sna je da vam treba više čulnih zadovoljstava i intimnosti sa osobom suprotnog pola.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts