Montag, 18. November 2019

Sanjati konja koji napada

Konj u trku – sanjati konja da trči je san koji sugerira da trebate biti pažljiviji s novcem, odnosno da morate pametnije raspolagati sa svojim financijama. Smeđi konj – predstoji vam neugodno razdoblje. Sanjati krilatog konja. Krilati konj u snu može biti simbol seksualnih ili instinktivnih nagona koje ne potiskujete već svesno dozvoljavate. Za vas mnogi kažu da ste predodređeni za velike stvari, a u prilog tome govori činjenica da sa tačnošću predviđate u šta bi trebalo uložiti više novca i čemu bi trebalo posvetiti više pažnje zbog čega ste uvek korak ispred konkurencije.


Smatrate da je život sličan partiji šaha pa dobro isplanirate svaki potez koji nameravate da odigrate.

Simbolika konja je veoma bogata i jaka. Krotiti konje - sreća. Jahati tuđeg konja - preljub ili razvod. Konj u konjušnici - poremećeni poslovni planovi, sukobi u obitelji.


Okićen konj - preljub s osobom koja je u braku. Upregnut u kola - uspješan početak novog posla. Konj koji govori - pogoršanje nečijeg zdravlja ili.


Pasti sa konja u snu znači da te očekuje neuspeh.

U snu videti ždrebe znači radost u porodici. Vi ćete biti preplavljeni strastima i nećete moći realno da sagledate situaciju. San može značiti i da ste pod velikim pritiskom.


Takođe, ovaj san može predstavljati i patnju osobe iz vašeg okruženja, koju ćete svesno ili nesvesno na neki način povrediti, a koja to nije zaslužila. Baš otuda, konj kao motiv u snu, predstavlja simbol vaših vrlina i načina na koji posmatrate ili mere u kojoj ste svesni svojih vrlina. Vaša unutrašnja snaga. Pasti s konja znači da vas previsoki i nerealni ciljevi često sputavaju s pravoga puta. Ponekad je potrebno “pasti“ kako biste ponovno krenuli pravom stazom.


Konjska utrka, ukoliko ste se kladili, znači da snažno vjerujete u isplativost rizika koji planirate uložiti u nešto. Međutim, jeste li sigurni da ste uzeli u obzir sve moguće. Bijelog konja sanjati predstavlja … Gušter. Kategorije snova: Životinje. Ako je lav u vašem snu bio pitom, to je znak da će vas drugi ljudi podržati i poštovati u narednom periodu.


Ako ste u snu vidjeli guštera, … Vuk. Verovatno imate neki veliki problem ili se nalazite u situaciji iz koje ne znate kako da izađete. U pitanju može biti i posesivan odnos i osećaj da ste zarobljeni.


Takođe, napad medveda može biti i predznak da vas tog dana očekuje neka opasnost, pa je najbolje da ne ulazite u rizične situacije.

Stati na psa, odnosno pričepiti ga – prijateljstvo s određenom osobom uzimate zdravo za gotovo. Pregaziti psa u snu – posumnjat ćete u prijatelja i osjećat ćete se kao da ste izdani. Stručnjaci koji podrobnije analiziraju pojavu brojeva u snu pripisuju to jednom od naših primarnih instinkata koji se ne gase dok spavamo.


Nesvjestan um je budan kako bi nas i uspavane brzo upozorio na neku iznenadnu opasnost, baš poput detektora kretnji. To nam je ostalo iz davnih vremena, kad je čovjeka vrebalo mnogo opasnosti.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts